Szolgáltatásaink

DTKTURBO Magyarország egyik legpatinásabb turbófeltöltő szakszervize, amely 1994 óta foglalkozik gyári új turbófeltöltők forgalmazásával. Az új turbófeltöltők mellett nálunk a régióban egyedülálló raktárkészletről választhatnak felújított turbófeltöltőinkből.
A mi üzletpolitikánk, hogy meghatározó a megrendelő, a gyors és színvonalas kiszolgálás és a versenyképes ár. Forgalmazunk új és felújított turbófeltöltőket cseredarab beszámításával.

Turbófeltöltő javításGeometria tisztításTurbófeltöltő javítás 

Műhelyünk a gyári turbófeltöltő felújítási technológiák szigorú betartásával 24 órán belül megjavítja bármilyen típusú személyautó, teher gépkocsi, mezőgazdasági gép, földmunkagép, stabil motor vagy hajó turbófeltöltőjét.
A turbó javításokat ingyenes hibafelméréssel, rövid határidővel és 6 hónap garanciával vállaljuk.
Egyedi különleges darabok beszerzését rövid határidővel teljesítjük.
Cégünk 24 éves múltja és a dolgozók folyamatos szakmai képzése garancia arra, hogy az általunk felújított turbók kiváló minőségben kerülnek a megrendelők kezébe.

Turbófeltöltő geometriatisztítás, számítógépes beállítás!

Sokan rettegnek a check engine lámpa kigyulladásától a műszerfalon. Előfordul, hogy turbódiesel autónk menet közben elgyengül és a motorvezérlő elektronika vész üzemmódba teszi az autó!
Ezen hiba okozója a turbófeltöltő változó geometria részének bizony állásban való szorulása, akadása! A geometria időbeni tisztításával sok problémától kímélhetjük meg magunkat.Sokan megpróbálják ezt a hibát otthon orvosolni. Nem ajánlott, mert a hőtől és az évektől össze korrodált alkatrészek szétszerelése szaktudást, a tisztítás speciális gépeket, a beállítás pedig próbapadot igényel. Ne csináljunk magunknak nagyobb bajt, mint amiben már vagyunk!

Bízzuk a munkát szakemberre! A geometria szétszerelés után vegyi majd mechanikai tisztítást kap. A hézagok beállítása után összeszerelésre kerül a turbó és indul is a számítógépes geometria beállító gépre. A tökéletesen kitisztított turbófeltöltőnk máris készen áll, hogy folytassa életét a gépjármű fontos és precízen működő részeként.
Most akció geometriatisztítás számítógépes beállítással: 14.000 Ft + ÁFA-tól.

Turbófeltöltő elektronika javításaNyomásszabályzó javításElektronika javítás

Az elektromos nyomásszabályzás precízebb vezérlést tesz lehetővé, mint a pneumatikus, de több a meghibásodás lehetősége is. Sok alkatrész műanyagból készül és hamar elkopik, de előfordul, hogy a pici elektromotor romlik el bennük. Szerencsére ma már van megoldás!

Cégünk vállalja a változó geometriás turbó elektronika javítását, felújítását az összes futó típushoz (Hella, Denso)!


Nyomásszabályozó

A nyomásszabályozót több néven is ismerheti: turbónyomás szabályzó szelep, vákuum labda, druck labda, vákuum szelep, actuator, pneumatic actuator.

Lehet elektromos vagy vákuumos esetleg nyomásos vezérlésű és a hibás működése sok bosszúságot okozhat a jármű tulajdonosának, mégis nehezen vagy egyáltalán nem beszerezhető, azonban cégünknél bármelyik típus elérhető.

Tömítés készlet

Raktárkészletünkön megtalálható új turbófeltöltő és felújított gyári alkatrészekkel szerelt turbófeltöltő, mely azonnal megvásárolható csere darab leadásával. A turbófeltöltők felszereléséhez kitűnő minőségű olasz gyártmányú kipufogó és sortömítések, olajnyomó és visszafolyó ági Tömítéskészlettömítés készletek kaphatók. A sikeres javításhoz fontos, hogy a turbó bekötési pontjai jól illeszkedjenek és megfelelően tömítettek legyenek, ennek eléréséhez pedig nélkülözhetetlen egy kiváló minőségű tömítés készlet! 
Tuning és old timer turbófeltöltők javításaAmennyiben turbó tömítés készletre van szüksége, kérem, forduljon kollégáinkhoz bizalommal, akik örömmel segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő tömítés szettet.
Több mint 15.000 darabos raktárkészletről akár postai utánvétellel is! Magyarország területén 24 órán belül ingyenes kiszállítással!

Old timer és Tuning turbófeltöltők!

Az utóbbi időben Magyarországon egyre több ember foglalkozik régi autók restaurálásával és széria autók tuningolásával. Megnövekedett igényekhez igazodva próbálunk segíteni ezen vállalkozásoknak.
Próbálunk minél több öreg autó turbófeltöltőjéhez alkatrész bázist létrehozni és mihamarabb javítani őket.
A másik nagy őrület ami talán az ismeret terjesztő csatornák hatására indult meg nálunk a tuning. Sok műhely és cég foglalkozik igényes tuningolással. Az erősített motorok általában nagyobb levegő mennyiséget és vagy nyomást igényelnek. Több típushoz rendelkezünk racing és mart kerekekkel, valamint vállalni tudjuk a turbófeltöltők átalakítását egyedi igények szerint.
Keressenek minket és kollégáink segítenek eligazodni a turbó útvesztőjében!