Turbó javítás II.Turbó javításA KIA turbófeltöltő javítása a legköltséghatékonyabb megoldás, szemben az új feltöltő vásárlásával. A javításnál „megmentjük” a turbónk hibátlan részeit és csak azokat az alkatrészeket cseréljük, amelyeket szükséges. Rendelkezünk mindazokkal a gépekkel, amivel a gyártók, tehát az elkészült feltöltő paraméterei megegyeznek egy gyáriéval. Ezáltal kíméljük a pénztárcánkat, mert nem kellett egy új turbófeltöltőt megvásárolnunk!
A turbójavítás 24 órát vesz igénybe, ennek menete:

A KIA turbófeltöltő miután beérkezik hozzánk szétszerelésre kerül. Az ezek után következő mérések megmutatják mely alkatrészek cseréje elkerülhetetlen. A cserére szoruló alkatrészek tudatában adhatunk árajánlatot a feltöltő javítására, amely ha elfogadásra kerül kezdődhet a KIA turbó javítás.
Alapos vegyi tisztítással kezdődik a turbófeltöltő megújulása.
Szennyezettségtől függően kézi(TORRENT 500) vagy gépi mosás következik automata gépen. Száradás után az akatrészek a szemcséző mühelybe kerülnek ahol első körben elektro runddal durvázzuk a felületeket. Végül pedig egy üveg gyöngyös szórással érjük el a kivánt felületet és a tökéletes fémtisztaságot. megvizszétszerelés, árajánlat készítés
Turbó javítás III.A következő megálló a középrész össze szerelése. Elsö lépésként a tengelyt centírozzuk.
Ha a tengelyünk kész össze szerelésre kerül a középrész.A ma személyautóiban használatos turbófeltöltők javítása már nem végezhető el nagysebességű ún vsr centirozó gép nélkül. A nálunk készült középrészek egy Turbó javítás, kész turbóCIMAT gépen szabadulnak meg a szereléskor esetlegesn belekerülő centírozatlanságtól!

A következő megálló a végszerelés. Itt találkozik újra a turbófeltöltőnk összes alkatrésze újra. Itt kerül bele az elkészült középrészünk aturbina és a kompresszor házakba és felkerül rá a vákumos vagy elektromos vezérlő mechanizmus is..
Egy nagyon fontos dolog maradt csak hátra a változó geometria beállítása. Mi a geometria beállítást is számítógépes padon végezzük Turboclinic tipusú berendezéssel. Ha ezzel is megvagyunk már csak a csomagolás van hátra és a turbófeltöltőnk készen áll hogy új életet kezdjen egy gépjárműben.

A javítás során gyári vagy gyárival megegyező minőségű utángyártott alkatrészeket használunk fel.
Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk javított turbók, a gyártók által előírt minőségű előírásoknak maradéktalanul megfeleljenek! Az általunk javított turbófeltöltőre 6 hónap vagy 10.000km garanciát vállalunk, rendeltetésszerű használat mellett!
Cégünk 24 éves múltja és kollégáink szakértelme a biztosíték arra, hogy Ön egy tökéletes terméket tarthat a kezében!