Cégünkről

DTK TURBÓ - turbófeltöltő javításDTKTURBO Magyarország egyik legpatinásabb turbófeltöltő szakszervize, amely 1994 óta foglalkozik gyári új turbófeltöltők forgalmazásával. Az új turbófeltöltők mellett nálunk a régióban egyedülálló raktárkészletről választhatnak felújított turbófeltöltőinkből. Műhelyünk a gyári turbófeltöltő felújítási technológiák szigorú betartásával 24 órán belül megjavítja bármilyen típusú személyautó, teher gépkocsi, mezőgazdasági gép, földmunkagép, stabil motor vagy hajó turbófeltöltőjét.

Budapesti székhelyű gazdasági társaságunk 1999 óta működik. Megalakulásunk előtt is egyéni vállalkozásként működő cégünk 1994 óta vállalja minden típusú személygépkocsi, tehergépjármű, busz, haszongépjármű, mezőgazdasági gép turbófeltöltőjének javítását Budapesten és Mosonmagyaróváron.

Társaságunk a vevői követelmények és elvárások teljes körű kielégítése érdekében gondoskodik a tagok és alkalmazottak folyamatos képzéséről, megteremti azokat a feltételeket, amelyekkel a beszállítóktól megkövetelt minőségi elvárások ellenőrizhetők.

A javítási munkákat a gyártók által előírt szakmai követelmények szigorú betartásával hajtjuk végre!

DTK turbó raktárA mi üzletpolitikánk, hogy meghatározó a megrendelő, a gyors és színvonalas kiszolgálás és a versenyképes ár. Forgalmazunk új és felújított turbófeltöltőket cseredarab beszámításával.
A TURBÓFELTÖLTŐK JAVÍTÁSÁT KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ÉS GYÁRI ALKATRÉSZEKKEL VÉGEZZÜK!
Egyedi különleges darabok beszerzését rövid határidővel tudjuk vállalni.
A turbó javításokat ingyenes hibafelméréssel, rövid határidővel és 6 hónap garanciával vállaljuk.
Rendkívüli hangsúlyt fektetünk arra, hogy a DTK Turbó Kft. nevében végzett munka mindig kimagasló színvonalú legyen, mert nézetünk szerint csak ebben az esetben vagyunk valóban segítségére a hozzánk fordulóknak.
A DTKTURBO Kft. rendelkezik a világ legmodernebb gépeivel, különös figyelmet fordítva arra, hogy műhelyünkben élenjáró technológiát használjunk. A változó geometriás turbók javításához szükséges magas fordulatú centirozó gép (ún. vsr centírozó). Az ilyen típusú centírozó gépek üzemi fordulatszámra tudják felpörgetni a középrészt, ezáltal a lehető legpontosabban kiegyensúlyozást nyújtják.
A szakszerű felújításhoz szükséges még egy változó geometria kalibrálásához szükséges műszer (flow bench).
De mit sem érnek a modern gépek szakmai hozzáértés nélkül.
Cégünk 24 éves múltja és a dolgozók folyamatos szakmai képzése garancia arra, hogy az általunk felújított turbók kiváló minőségben kerülnek a megrendelők kezébe.